Digitointikeskus
Kaikki digitointipalvelut

Palvelut

Digitointikeskus on Analogia Finland Oy:n palvelu, joka tarjoaa laadukkaan ratkaisun kaikkiin digitointitarpeisiin.

Digitoimme lähes kaikentyyppiset originaalit, kuten rakennuspiirustukset, asiakirjat, mikrofilmit ja muut dokumentit.

Noudatamme Arkistolaitoksen digitoinnille määrittämiä kansallisia laatukriteereitä.


Rakennuspiirustuksen digitointi

Paperille arkistoitu tieto rakennuksesta ei enää ole paras ratkaisu. Digitoidut rakennuspiirustukset ovat helposti löydettävissä ja hyödynnettävissä jatkosuunnitelmissa. Heikkokuntoisistakin dokumenteista saadaan talteen kaikki tieto alkuperäisiä piirustuksia vaurioittamatta.

Lue lisää..

Asiakirjan digitointi

Asiakirjojen digitointi on järkevää: se säästää tilaa, ja tiedostojen löytäminen on helpompaa. Digitointi mahdollistaa myös haut asiakirjojen sisältöön. Lisäksi arvokkaat alkuperäiset säästyvät käytöltä. Digitoimme tiedostot haluamaasi formaattiin.

Lue lisää..

Mikrofili

Mikrofilmi on edullinen ja varma tapa säilyttää tietoa satoja vuosia turvallisesti ja muuttumattomana. Digitoituna tieto on helpommin löydettävissä, käytettävissä eri ohjelmistoissa ja jaettavissa. Skannaamme mikrofilmit oikeaan mittakaavaan.

Lue lisää..

Muiden dokumenttien digitointi

Lähes kaiken voi digitoida. Henkilökuntamme hallitsee hauraiden ja usein ainutlaatuisten dokumenttien käsittelyn, ja ymmärtää niiden arvon. Digitointi ei vaurioita dokumentteja. Olemme erikoistuneet myös sidottujen asiakirjojen digitointiin.

Lue lisää..

Noudatamme toiminnassamme Arkistolaitoksen digitoinnille määrittämiä kansallisia laatukriteereitä.