MUIDEN DOKUMENTTIEN DIGITOINTI

Muiden dokumenttien digitointi

Digitointikeskus tarjoaa laajan valikoiman digitointi- ja skannauspalveluja. Jos et löytänyt näiltä sivuilta itsellesi sopivaa ratkaisua, ota yhteyttä. Räätälöimme sinulle sopivan palvelupaketin.

Kartat ja värilliset piirustukset

Lähes kaikki alkuperäiset dokumentit ovat digitoitavissa käytössämme olevilla alan parhailla laitteilla ja ohjelmistoilla. Erittäin suurta tarkkuutta vaativat kartat ja muut suuret dokumentit skannaamme värillisinä. Mustavalkoiset alkuperäiset digitoimme mustavalko- tai harmaasävyskannauksella alkuperäisen vaatimuksista riippuen. Tarkistamme aina sähköisen dokumentin laadun. Jos tulos ei vastaa korkeita vaatimuksiamme, digitoimme dokumentin uudelleen aiempaa tarkemmilla asetuksilla.

Historialliset ja ainutlaatuiset alkuperäiset

Historiallisten ja ainutlaatuisten dokumenttien käsittely vaati hyvää ammattitaitoa ja ymmärrystä aineistojen arvosta. Henkilökuntamme hallitsee hauraiden ja usein ainutlaatuisten dokumenttien käsittelyn, ja ymmärtää niiden merkityksen. Emme vaurioita dokumentteja: palautamme alkuperäiset samassa kunnossa kuin olemme ne noutaneet.


Sidotut asiakirjat

Olemme erikoistuneet myös sidottujen asiakirjojen digitointiin. Usein yritysten tai kunnanhallitusten pöytäkirjat on sidottu kirjoiksi. Niiden digitointi vaatii erityisesti tällaisten aineistojen skannaukseen suunnitellut laitteet.

Vanhat valokuvat

Vanhat paperivalokuvat voidaan digitoida erillisinä kuvina tai kokonaisina valokuva-albumin aukeamina. Digitoidut valokuvat on helppo jakaa tai tallentaa omalle tietokoneelle digitaalisessa muodossa.